Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zarobić?

EWEsimon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, ostatnio kilku kumpli zaczęło grać w terrarie i postanowiłem zagrać z nimi, ale jako że nigdy nie grałem to nic nie wiem :D

Są jakieś sposoby na zarabianie golda żeby kupić jakąś broń czy coś?

Tylko chodzi mi o jakieś proste, bo jak mówiłem to ja nie ogarniam za dużo rzeczy :D

Opublikowano

Głównie to zbudowaliśmy dom i rozwaliliśmy tego pierwszego bossa (jakieś oko czy coś xD). Kolega kupił sobie minisharka (?), a ja nawet nie wiem jak zarobił te 35 golda chyba żeby to kupić :D

Opublikowano

Zakosił Ci cały drop z Bossa ^^ Za każde Eye of Cthulhu dostaje się około 3 gold coin i demonitu wartego 3-5 gold. Na tym etapie gry to jest chyba najlepszy sposób na zarobek, możesz też szukać skrzyń w podziemiach (czasami są w nich pochowane monety)

Opublikowano

Na tym etapie możesz zbierać Lens i tworzyć przywołania Eye of Cthulhu. Minishark nie jest ci aż tak potrzebny. Ja swoją pierwszą platynę zarobiłem zabijając masowe ilości Brain of Cthulhu ( lub Eater of Words ). Przywołania robi się bardzo łatwo, ale na tak masowe ilości, musisz poczekać na blood moon.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Na tym etapie gry możesz zdobyć Pieniądze przez :

- Pokonywanie łatwych bossów (Skeletron, Eye of Cthulu)

- Explorowanie terenów w grze np. Domki górników w podziemiach.

- Z normalnego grania, czyli masz jakiś inny cel niż ten Minishark i jak już chcesz ten inny cel osiągnąć to się okazuje że masz już pieniądze na Minisharka.

Myślę że pomogłam.

TYRYRYRYRY  

TIRIRIRIRIRIIRIRIRIRIRIRIRIRIIRIRIRIRIIRIRIRIIRIRIRIRIRI

TERERERERERERERERERERERE

TUDUDUDUDUUDUUDUDUDUDUDUUDUDUDUD

TIRIRIRIRIRIRIRIRIRIR

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Był już na forum poradnik odnośnie szybkiego zarabiania. Oto link: http://www.mpcforum.pl/topic/614237-tutorialjak-zarobic-szybko-2-gold-coin-w-okolo-2-minuty/

Porady do: CSGO, Terraria, BF4, WOT, WOT Blitz, Trove, LoL oraz Fifa!

jClHFR0.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...